CORE-IDentity Heartfelt-IDentity

Met wie werk ik samen

Wil jij meer weten?

Momenteel is Heartfelt samenwerkingsverbanden aangegaan met:

ADELOT is een sociocratische coöperatie, die na ruim een jaar investeren met gesloten beurs formeel is opgericht in augustus 2017. Haar visie is om iedereen de weg en kans te bieden op een zelfstandige beroepsuitoefening in teamverband en in netwerkverband. Dat wil zeggen het bieden van ondersteuning en ruimte tot het investeren in de eigen intentie en idealen en ideeën tot medemenselijke dienstbaarheid. Dat is begonnen met de inzet van uitkeringsgerechtigden om langs de weg van vrijwilligerswerk positieve energie en waardering op te doen. Dat is doorgegaan met de inzet van opdrachtgevers om met elkaar innovatieprojecten te realiseren met een transformatie impact.

50ToGo is een netwerk voor 50 plussers, werkzoekenden en zzp’ers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op een inspirerende en positieve manier willen we mensen motiveren. Door middel van workshops, adviezen, tips en informatie willen wij onszelf en elkaar helpen bij het vinden van passend werk, vrijwilligerswerk of opdrachten.

-Amersfoort@work

Brugzit is een team van ervaringsdeskundigen die kennis, inzicht en vaardigheden inzetten om het integratieproces van de vluchteling te vergemakkelijken en de zelfredzaamheid in de maatschappij te bevorderen. Zij zijn professionals die graag de krachten willen bundelen door samen te werken met Nederlandse organisaties, zodat ze de kwaliteit van het bestaan van een vluchteling in Nederland kunnen waarborgen en het integratieproces en de arbeidsparticipatie kunnen bevorderen.

 

-@Capabel

 

Regenboogkerk: in samenwerking met WerkInjeEigenWijk begeleiden we mensen van voedselbanken en zoekende naar werk. Door gratis workshops te geven voor mensen opzoek naar werk en begeleiding. Deze lessen worden op elke eerste dinsdag van de maand gegeven in de kerk.

 

-@Zicht in de tunnel in Hilversum

 

Stichting Kunst en Cultuur Woudenberg heeft als doel om de kunstzinnige en culturele ontwikkeling van de Woudenbergse bevolking te stimuleren. De organisatie wordt draaiende gehouden door enthousiaste vrijwilligers die de stichting vorm geven en de galerie inrichten. Daardoor kunnen ze de kosten van de cursussen laag houden. De lessen worden verzorgd door docenten die als zelfstandigen aan de stichting verbonden zijn.

 

-@Cultuurcentrum Woudenberg

Recente projecten

CHARLIE
IDENTITY
HEARTFELT TRAININGEN

Referenties

’’ Om mensen aan een goede baan te helpen moeten ze gemotiveerd zijn, om zo niet kort na hun start alweer ontslag te nemen. Hiervoor zorgt Sanne. ‘’Ik ga met de mensen 1 op 1 gesprekken aan om te kijken naar karaktereigenschappen en wat hun vaardigheden zijn om geld te verdienen. Hierdoor komen we achter verborgen talenten, waardoor ze weten wat ze willen en dus gelukkig worden van hun baan.’’ Regenboogkerk Hilversum
WORKSHOPS Sanne Hartvelt is gestart met workshops voor de werkzoekenden. ,,We gaan op zoek naar ieders kwaliteiten en competenties. Wie ben je, wat kan je, wat wil je en waar ben je goed in? Daarnaast gaan we aan de slag met de knelpunten, zodat de balans wordt gevonden. Zo komen de werkzoekenden tot eigen inzichten en kunnen ze gerichter zoeken. Als je in jezelf gelooft straal je dat uit." 50togo
luister fragment radio NH Gooi